Egy hatfős banda brutálisan bántalmazta Dudás Miklós kajakozó apját, a férfi több mint egy hónapja kómában van

2024. október 3. – 13:47

Másolás

Vágólapra másolva

Elfogták a rendőrök azt a hat férfit, akik augusztus 30-án annyira összeverték Dudás Miklós világbajnok kajakozó édesapját egy budapesti benzinkút előtt, hogy az 56 éves, rokkantnyugdíjas férfi azóta is éber kómában van, értesült a 24.hu.

A sportoló először a közösségi oldalán írt a történtekről, majd a Story magazinnak azt mondta: a benzinkútnál megállt két autó, kiszállt belőle hat bokszoló, és elkezdték rugdosni az apját, majd őt is megütötték, amikor odarohant. Dudás azt mondta, hallotta, ahogy az apja feje a betonba csapódik, és szerinte „lényegében elveszítették őt, mert ha valaha is felébred, teljesen kiszolgáltatott élete lesz”. A történteket az édesanyja is nagyon megszenvedte, a kajakos úgy fogalmazott: „másfél perc leforgása alatt tönkrement a családom.”

A 24.hu-val a Budapesti Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy az eset után másfél nappal elfogták a feltételezett elkövetőket: egy férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt, öt másik férfit pedig csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt hallgattak ki. Négy gyanúsítottat őrizetbe vettek, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

A Story magazinnak a sportoló azt mondta, a verekedés egy pletykából indult ki: az édesapjáról azt terjesztette egy nő a piacon, hogy megcsalja az édesanyját, mire az apja felszólította a nőt, hogy fejezze be a hazugság terjesztését, erre a nő rászabadította a testvéreit.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!