Kocsis Máté megvédte Orbán Balázst

2024. szeptember 30. – 14:52

Másolás

Vágólapra másolva

Csalódott Kocsis Máté, mert tartalmasabb hozzászólást várt Gyurcsány Ferenctől. Az egész nyár arról szólt szerinte, hogy egy nárcisztikus hazudozót hallgattak, most bejöttek a parlamentbe, és hallgatnak egy másikat, Gyurcsányt.

Kommunistázott egy sort a Fidesz frakcióvezetője: kék és piros kommunistákról is beszélt.

„Orbán Balázs lehet, hogy olyat mondott, amit nem lehet mondani, de korrigálta a szavait”

– mondta Kocsis. Ez azonban még nem lehet ok szerinte, hogy a Wittner Máriát gyalázó és tömegbe lövető kommunisták 1956-ról felkérdezzék a kormányt. Azt kérte a többi képviselőtől, hogy Orbán Balázs korrigált szavait vitassák meg vele.

Köszönetet mondott az árvízi védekezésben résztvevőknek, még ha az ellenzék annak is szurkolt szerinte, hogy ne sikerüljön. Kocsis Máté szerint az ellenzéknek semmi joga, hogy véleményt mondjon a gazdasági semlegességről.

Nyilvánvaló lett Kocsis szerint, hogy az ellenzéknek a nyár nem a foci-Eb-ről vagy a szavazóik megtartásáról szólt, hanem arról, hogy ne tanuljanak semmit a korábbi hibáikból. A Fidesz frakcióvezetője szerint a magyar emberek nem akarnak fegyvert küldeni Ukrajnába, erről véleményt mondtak a 2022-es országgyűlési választáson.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!