Sokaknak nehézség ételt tenni az asztalra, emellett mit kampányoljak?! – reagált Csipes Tamara a kulturális minisztérium megkeresésére

2024. szeptember 27. – 18:01

Másolás

Vágólapra másolva

Az Instagramon fakadt ki Csipes Tamara olimpiai bajnok kajakozó, miután a Kulturális és Innovációs Minisztérium felkérte, hogy népszerűsítse a kormány egyik induló családpolitikai kampányát, ami a népességfogyás ellen küzdene. Az email alapján a jelige a „családban élni jó” lenne.

Csipes, aki a párizsi olimpia legeredményesebb magyar sportolója volt, sztorijában azt írta, nem is tudja, hogy sírjon vagy nevessen a megkeresésen. Azt írta, tényleg nagyon jó családban élni, de egyedülálló anyaként meg tudja érteni, ha sokaknak már az is óriási nehézség, hogy ételt rakjanak az asztalra, vagy megfelelő oktatást és biztonságos jövőt biztosítsanak a gyereküknek.

„Amíg ezek a dolgok nincsenek rendbe téve addig mit kampányoljak emellett?!”

– írta, egyértelművé téve azt is, hogy nem szeretne részt venni a kampányban.

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

A posztja okán kerestük a sportolót. Csipes azt mondta, fontosnak tartja, hogy a szülőség napos oldala mellett a problémákról is szó essen, de a téma fontosságára való tekintettel nem szeretne erről röviden, telefonon keresztül nyilatkozni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!