„Mint büfés vagy chips árukihordó igen sikeres volt” – a helyi pap levélben szúrt oda Ócsa bukott polgármesterének

2024. szeptember 25. – 09:54

Másolás

Vágólapra másolva

Az Ócsai Református Egyházközség vezető lelkipásztora levélben szólította fel Ócsa jelenlegi polgármesterét, Bukodi Károlyt, hogy mondjon le egyházi alapítványi tagságáról. Hantos Péter református lelkész a levélben kissé oda is szúrt az idei választásokon leváltott városvezetőnek, amikor azt írta:

„Kívánjuk, hogy élete további folytatásában találja meg azt a területet, amelyben hasznosan és építőbben tud működni, mind a Város vagy az Alapítvány tevékenységében,

hiszen tudjuk, hogy kereskedelmi tevékenységében (ha jól tudjuk), mint büfés vagy chips árukihordó igen sikeres volt.”

A levelet maga Bukodi Károly tette közzé saját oldalán. A Fidesz támogatásával induló Bukodi az önkormányzati választásokon négyszáz szavazattal maradt alul Paul Tamás civil jelölttel szemben, Hantos Péter, aki egyben az Ócsai Református Templom Alapítvány kuratóriumának elnöke szerint mint „megbukott polgármester” már nem méltó a kurátori tisztségre.

„Tisztelettel kérjük, hogy mondjon le, vagy az Alapítvány ezzel kapcsolatban megteszi a szükséges jogi intézkedéseket”, írta.

Bukodi Károly korábban akkor került a hírekbe, amikor Koltai Róbert áprilisban egy nyílt levélben azt állította, hogy meghívták Ócsára, hogy önálló estet tartson, majd két héttel később visszamondták az eseményt, mégpedig azért, mert a polgármester nem engedélyezte. Bukodi Károly erre egy videóban reagált, azt mondta nem ő akadályozta meg, hogy Koltai Róbert fellépjen Ócsán, és a bejegyzését politikai akciónak nevezte. Szerinte rendszeresen előfordul, hogy művészeket meghívnak, aztán a tervek megváltoznak, ezért végül mégis inkább mást kérnek fel. Azt állítja, ez esetben is így történt, és belátta, hogy rosszul kommunikálták.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!