Egy 32 éves férfi megfojtott egy 12 éves lányt Nyíregyházán

2024. szeptember 24. – 15:49

Másolás

Vágólapra másolva

Megsérült otthonában szeptember 21-én, ezért másnap családja egyik férfi ismerősével Nyíregyházára utazott egy 12 éves tiszarádi lány, aki az orvoslátogatás után azonban nem került elő – írja a Police.hu. A rendőrök pár órán belül megtalálták a 12 éves lányt elkísérő 32 éves gávavencsellői férfit.

B. D. a nyomozóknak azt állította, hogy a 12 éves gyerek és közte szerelmi kapcsolat volt. Ugyan a közlemény nem tér ki rá, de fontos, hogy szerelmi kapcsolat 12 éves gyermek és felnőtt között nem létezik, amennyiben pedig egy felnőtt 13 éves vagy annál fiatalabb gyerekek, közülük is olyanok iránt érez szexuális vonzalmat, nemi vágyat, akiknek még nem fejlődtek ki a másodlagos nemi jellegei, vagyis pubertáskor előtt állnak, és ez a vonzalom legalább 6 hónapon át fennáll, akkor orvosi értelemben pedofilnak számít. Erről részletesen ebben a cikkünkben írtunk.

Az orvosi ellátás után Nyíregyházán sétálni indultak: egy erdős területre mentek, ahol összevesztek, és a férfi a vita hevében megfojtotta és sorsára hagyta a lányt. A nyomozók a B. D. által megadott helyen megtalálták a holttestet.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányságon emberölés bűntett megalapozott gyanújával kihallgatták a férfit, őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!