Karácsony: Azon dolgozunk, hogy H5-ös HÉV a jövő hét második felében elindulhasson

2024. szeptember 22. – 07:28

Másolás

Vágólapra másolva

„Szakszerű és alázatos munkával, kollégáim rendkívüli erőfeszítésével a legnehezebb időszakon is túljutottunk. Az árhullám tetőzése előbb érkezett. Ma már elmondhatjuk, hogy a közelmúltban végrehajtott árvízi beruházások beteljesítették feladatukat, az elmúlt hetek felkészülése is sikeresnek bizonyult” – olvasható Karácsony Gergely vasárnap reggeli Facebook-posztjában.

A főpolgármester bejegyzésében köszönet mond azoknak a fővárosi cégeknek, akik részt vettek a védekezésben, és a helyreállítási munkálatokban is dolgozni fognak. „Az árvízvédelem erősítése a hamarosan kezdődő új önkormányzati ciklusban is kiemelt feladat lesz” – teszi hozzá Karácsony, aki azt kérte kollégáitól, hogy tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb vissza tudjuk adni a budapestieknek a közutakat, köztereket, közlekedési útvonalakat, a villamosvonalakat, a metrómegállót. „Továbbra is első a budapestiek biztonsága, de már azon dolgozunk, hogy:

az M2-es metró állomását a hét első felében meg tudjuk nyitni, a H5-ös HÉV a jövő hét második felében elindulhasson, a villamosok szintén a hét második felében járhassanak a teljes vonalon”

– írja a főpolgármester.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!