Leugrott egy 14 éves fiú a kormányablak épületéről Nagyhalászban

2024. szeptember 13. – 10:02

Másolás

Vágólapra másolva

Leugrott egy 14 éves fiú a nagyhalászi kormányablak épületének a tetejéről csütörtökön – tudta meg a 24.hu. Mint írják, a fiatal olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már a helyszínen meghalt.

Az Országos Mentőszolgálat sajtóosztálya a lap megkeresésére azt közölte, hogy az esettel kapcsolatos kérdésekkel az illetékes hatóságokhoz forduljanak.

Laczják István, a város jegyzője megerősítette, hogy egy 14 éves fiú testét találták meg az épület előtt. Elmondása szerint nem ismerte a fiút, és a rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

Hrenkó Péter, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az üggyel kapcsolatos megkeresésre azt mondta, hogy nem merült fel idegenkezűség gyanúja, és a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja az eset körülményeit.

Van segítség! Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában. Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!