Apja bántalmazta, belehalt sérüléseibe az öt hónapos ikerpár lány tagja

2024. szeptember 12. – 16:09

Másolás

Vágólapra másolva

Meghalt az öt hónapos csecsemő, akit a mentők kedden éjjel életveszélyes sérülésekkel szállítottak a gyulai kórházba írja a Beol.hu.

A kislány azután került kórházba, hogy ikertestvéréhez ugyanazon a napon szintén kihívták a mentőket. Az kisfiú ugyanis kedden éjjel sírva ébredt, szaggatottan vette a levegőt – az RTL korábbi értesülései szerint epilepsziás rohama lehetett. A kisfiút kedden először Békéscsabára, másnap Gyulára szállították. A Beol úgy tudja, a gyerek azóta tünetmentes, de egyelőre a kórházban tartják további vizsgálatok miatt.

Az öt hónapos ikerpár lány tagja apjával maradt otthon, aki nemsokára ismét hívta a mentőket. Ekkor azt állította, hogy a kisbaba leesett az ágyról és nincs magánál. A mentők 70 percig élesztették újra a kislányt, mire sikerrel jártak, majd kritikus állapotban szállították a gyulai kórház intenzív osztályára. A csecsemő végül csütörtök hajnalban meghalt.

Szerdán reggel a kórház értesíthette a rendőrséget, mert az orvosok szerint a kislány nem szerezhetett ilyen súlyos sérüléseket, amikor leesett az ágyról. A történtek miatt a rendőrök előállították a gyerek apját, aki kihallgatásán elismerte, hogy bántalmazta a csecsemőt. A férfit őrizetbe vették és a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányságon emberölés bűntett gyanúja miatt folyik ellene büntetőeljárás.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!