Kétszer jött mentő az öt hónapos ikerpárhoz, az egyiküket életveszélyes állapotban vitték kórházba

2024. szeptember 11. – 20:03

Másolás

Vágólapra másolva

Életveszélyes sérülésekkel szállítottak a gyulai kórházba egy öt hónapos kisfiút kedd este Békésről – tudta meg az RTL. A tévécsatorna értesülései szerint az eset egy ikreket nevelő házaspár otthonában történt. A kisfiú apjával maradt otthon, miután a gyerek ikertestvére rosszul lett, és a mentők az anyjával együtt kórházba szállították.

Az RTL úgy tudja, hogy az első hívásnál a gyereknek epilepsziás rohama lehetett. Nem sokkal később megint mentőt kellett hívni a házhoz, mert az apa azt állította, hogy az öt hónapos kisfiú leesett az ágyról és nincs magánál. A mentőknek újra kellett éleszteniük a kisbabát, akit aztán vérző fejjel, zúzódásokkal vittek be a gyulai kórházba.

Szerdán reggel a kórház értesíthette a rendőrséget, mert az orvosok szerint a kisfiú nem szerezhetett ilyen súlyos sérüléseket, amikor leesett az ágyról. A tévécsatorna kereste a mentőket és a kórházat, de nem nyilatkoztak. A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleményben azt írta, hogy az eset kapcsán büntetőeljárást indítottak, az RTL szerint az apát már kihallgatták.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!