Kovács Zoltán szerint több százezren nézték az augusztus 20-i tűzijátékot a budapesti helyszíneken

2024. augusztus 21. – 06:44

Másolás

Vágólapra másolva

„Köszönjük mindenkinek a türelmet és kitartást! Köszönjük, hogy az időjárás viszontagságai ellenére is ilyen sokan tekintették meg a tűzijátékot!” – posztolta Kovács Zoltán, az augusztus 20-i állami ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője a Facebookon, fél órával éjfél után. Azt írta, hogy a budapesti központi eseményeket kiemelten nagy érdeklődés övezte, a programokon napközben és a tűzijáték alatt is több százezren vettek részt.

„A nap folyamán beérkezett információk alapján kijelenthető, hogy a keddi Szent István-napi rendezvények rendben zajlottak és komolyabb fennakadás nélkül véget értek. Az eső által okozott kellemetlenségek és késedelem ellenére rendkívüli esemény nem történt. A rendőrség kedd 23 óráig országosan 324 rendezvény békés lebonyolítását biztosította” – írta Kovács.

Még lehetnek forgalmi változások Budapesten

A fővárosi közlekedésben még szerdán és csütörtökön is kell számítani forgalomkorlátozásra, változásokra, a Lánchidat és a Műegyetem rakpartot például egy irányban nyitották meg reggel. A Műegyetem rakpartot, illetve az Alkotmány utcát teljes szélességében csak pénteken a kora reggeli óráktól lehet használni.

A Telexen augusztus 20-án reggeltől követtük az állami ünnepségeket, tudósításunkat itt tudja visszanézni, a tűzijáték leglátványosabb képeit pedig itt találja.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!