Bicske fideszes polgármestere sűrű önfényezés mellett köszönte meg képviselőtársainak az 5 milliós jutalmat

2024. augusztus 20. – 13:41

Bicske fideszes polgármestere sűrű önfényezés mellett köszönte meg képviselőtársainak az 5 milliós jutalmat
Bálint Istvánné polgármester beszédet mond a bicskei polgármesteri hivatal udvarán tartott autóátadáson 2024. május 28-án – Fotó: Vasvári Tamás / MTI

Másolás

Vágólapra másolva

Polgármesteri jutalmat kapott Bicske fideszes polgármestere, Bálint Istvánné. Az előterjesztést a múlt pénteki képviselő-testületi ülésen jelen lévő nyolc képviselőből heten megszavazták, írja a 444.

„Az elmúlt öt évben az erre vonatkozó összes kezdeményezést rendre elutasítottam. A szavazásban most sem vettem részt, de ezúttal a jutalmat köszönettel elfogadtam” – fogalmazott a júniusban újraválasztott polgármester Facebook-posztjában, majd azt is megindokolta, hogy miért tett így. „Úgy gondolom és a választás is ezt a tényt erősítette meg, hogy az az elkötelezett munka, amit Bicskéért nap mint nap végzek, talán elismerésre méltó. Ezt képviselőtársaim és a választópolgárok is megerősítették, ezért hálásan elfogadtam a hathavi illetményemnek megfelelő, bruttó 5,85 (nettó 3,89) millió forintos jutalmat.”

A fideszes polgármester azt ígérte, hogy ahogy eddig, úgy a jövőben is az év 365 napján, 24 órában számíthatnak rá a bicskeiek. Bálint Istvánné 2019 óta vezeti Bicskét, a június 9-i önkormányzati választáson a szavazatok 61,6 százalékával választották újra a tisztségre.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!