Vádat emeltek az albertirsai családirtó ellen

2024. augusztus 15. – 12:13

Másolás

Vágólapra másolva

A Pest Vármegyei Főügyészség vádat emelt a 35 éves N. Arnold ellen, aki tavaly a feleségét és a lányát is megölte ugyanazon az estén Albertirsán.

A vádirat szerint a férfi és felesége között régebb óta megromlott a viszony. Tavaly június 30-án a vádlott előbb ért haza, de nem találta otthon sem feleségét, sem pedig a 2 és fél éves kislányukat. Ekkor megpróbálta felhívni az asszonyt, de nem érte el. Az este folyamán azután hazaért a feleség a lánnyal, majd elmentek zuhanyozni. Miután a nő végzett, kijött a fürdőből, míg a kislányuk odabent maradt.

A feleség és a vádlott között ekkor szóváltás alakult ki, majd a feldühödött férfi felvett egy vascsövet és azzal legalább 120-szor lesújtva, halálra verte feleségét. Ezután bement a fürdőbe a kislányához, majd kezével befogta a száját és az orrát addig, amíg a gyermek megfulladt.

Családtagjai megölése után a férfi autóba ült, alkoholt és cigarettát vásárolt magának, majd visszatérve a házba teljesen leittasodott. Másnap délután – miután sikertelenül próbálkozott öngyilkossággal – bejelentette tettét a segélyhívón.

Az esetről tavaly az RTL Klub azt tudta meg, hogy a férfi egy már leszerelt katona, aki ellen 32 éves felesége már többször kért távoltartási végzést. A párnak volt egy 10 éves gyermeke is a nő előző kapcsolatából, de a mészárlás napján nem volt a házban, az édesapjánál tartózkodott.

A Pest Vármegyei Főügyészség több ember sérelmére, részben különös kegyetlenséggel, részben tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat az elkövető ellen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!