Őrizetbe vették az az albertirsai férfit, aki megölte a gyerekét és annak anyját

2023. július 1. – 22:36

Másolás

Vágólapra másolva

Újabb részletekről írnak a lapok a szombat délutáni albertirsai gyilkossággal kapcsolatban. A rendőrség eddig csak annyit közölt, hogy két holttestet és egy sérült férfit találtak Albertirsán, miután egy férfi szombaton kora délután bejelentést tett telefonon, hogy megölte családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg.

Fotó: Lakatos Péter / MTVA Fotó: Lakatos Péter / MTVA
Fotó: Lakatos Péter / MTVA

Az RTL arról ír, hogy a nő 32 éves volt, őt egy vascsővel verte agyon a férfi, a két és fél éves kislányt pedig megfojtotta. A férfi a lap szerint egy már leszerelt katona, akit most kórházban ápolnak, és rendőri felügyelet alatt van. Az RTL azt írja, hogy a meggyilkolt nő húga és a polgárőrök állítása szerint a nő már többször kért távoltartási végzést a férfival szemben.

A Bors szerint a párnak van egy 10 éves gyermeke is, akit szintén az anyuka nevelt, de a mészárlás napján nem tartózkodott a házban. Az RTL információi szerint a 10 éves gyerek a nő előző kapcsolatából származik, és édesapjánál tartózkodott.

Frissítés: A rendőrség őrizetbe vette a 35 éves N. Arnoldot, aki ellen több ember sérelmére elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt nyomoznak és kezdeményezték a letartóztatását. A gyanúsított nem tett vallomást. A nyomozók azzal gyanúsítják, hogy 2023. június 30-án, pénteken késő este megölte 33 éves feleségét és 2,5 éves, közös kislányukat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!