Magyar Péter Kovács Gergellyel egyeztetett, egyetértettek az örök élet és az ingyensör fontosságában

2024. augusztus 12. – 09:49

Másolás

Vágólapra másolva

Vasárnap este Kovács Gergellyel, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökével egyeztetett Budapest jövőbeni működéséről Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke, erről Magyar egy hétfői Facebook-bejegyzésben számolt be.

„Elnök úrral egyetértettünk az örök élet és az ingyen sör fontosságában, valamint abban is, hogy az országnak és a településeknek is jót tenne, ha a Fidesz-DK-szövetség a jövőben az ellenzéki térfélen tudna még inkább kiteljesedni és erősödni :)” – írta Magyar.

Utóbbi gondolatra Gyurcsány Ferenc úgy reagált, „elképesztő vastag bőr lehet Magyar pártelnök arcán”, mert ezzel a „kékfideszezéssel” hazudik.

Magyar Péter augusztus 9-én Vitézy Dáviddal egyeztetett. Az informális találkozóról sok részlet nem derült ki, csak annyi, hogy Vitézyvel egyetértettek abban, „a mutyik megszüntetéséhez elengedhetetlen, hogy a Fővárosi Önkormányzathoz tartozó összes cég vezetését nyílt, transzparens pályázaton válasszák ki”.

Előzőleg Karácsony Gergely főpolgármesterrel ült le Magyar, ekkor a Telexnek azt mondta, a főpolgármesterrel Budapest jelenlegi helyzetéről és jövőjéről egyeztettek. Már akkor azt mondta, hogy minden frakcióval akar beszélni, „mert ez a budapestiek érdeke”. Így megkereste Szentkirályi Alexandrát is, ő azonban nem volt hajlandó leülni a vele. A Fidesz korábbi főpolgármester-jelöltje ezt azzal magyarázta, hogy Gyurcsány.

„Nem lehet szó együttműködésről a Magyar Péter vezette Tisza Párt és a Fidesz fővárosi frakciója közt, mert az utóbbi nem működik együtt és nem egyeztet azokkal, akik Gyurcsány Ferenc jelöltjxét támogatják” – írta Szentkirályi.

Magyar most azt írja, hogy a listavezetőkkel még a nyár folyamán folytatják az egyeztetést a főváros működőképessége érdekében.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!