Az ügyészség súlyosabb büntetést kért Orosz Bernadett bántalmazójára

2024. július 21. – 22:56

Másolás

Vágólapra másolva

Februárban első fokon egy év tíz hónap letöltendő börtönre ítélte a bíróság Orosz Bernadett bántalmazóját, aki négy évvel ezelőtt olyan brutálisan összeverte a nőt, hogy az maradandó egészségkárosodást és súlyos egészségromlást szenvedett. Az RTL Híradó szerint az ügyészség most súlyosabb büntetést kért a férfire.

A vád szerint a férfi háromszor támadta meg Orosz Bernadettet. Az első két esetben súlyos, a harmadik esetben életveszélyes sérüléseket okozott a nőnek. Azonban az orvoszakértői vélemények alapján a bíróság első fokon két könnyű és egy súlyos testi sértésben találta bűnösnek a férfit. Az ítélet ellen a férfi és az ügyészség is fellebbezett. Az ügyészség azt akarja elérni, hogy másodfokon életveszélyt okozó testi sértés kísérletéért is ítéljék el.

Orosz Bernadett és későbbi bántalmazója 2018-ban ismerkedett meg egymással, kapcsolatuk a férfi féltékenysége miatt konfliktusos volt. K. Istvánt összesen három bántalmazással vádolták meg, ezek közül a legsúlyosabb 2019. november 9-én volt. A pár a bujáki honvédüdülőben vett részt egy rendezvényen, vacsora után az emeleti szobájukban az ittas férfi féltékenykedni kezdett, majd az így kialakult veszekedésben a homlokán megütötte a nőt, aki ezután kizárta őt a szobából. Később a férfi az ajtót betörve rárontott, és hosszasan bántalmazta.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!