Megszüntették az eljárást a hűtőket térkapunak néző kiskunhalasi férfi ellen

2024. július 1. – 20:56

Másolás

Vágólapra másolva

Megszüntette a rendőrség az eljárást az ellen a 22 éves férfi ellen, aki tavaly több boltba is betört Kiskunhalason, hogy bemásszon az ott található hűtőszekrényekbe. Előtte mindenhol kidobálta a hűtőben lévő termékeket, amivel az egyik helyen több tízezer, két másik boltban százezer forintos kárt okozott. A Blikk azonban most azt írja, a férfi nem beszámítható, így az ügyet lezárták.

A kiskunhalasi lakost tavaly július 18-án vették őrizetbe, miután előző éjszaka egy családi házba is betört – a ház lakója pont akkor vette őt észre, mikor már be akart mászni a hűtőbe. A férfi tetteit azzal magyarázta, hogy némi kristály fogyasztása után a berendezéseket térkapunak hitte. A rendőrök szakértők bevonásával vizsgálták, hogy valóban valamilyen kábítószer hatása alatt állhatott-e.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az esettel kapcsolatban felhívta a figyelmet arra, hogy a kristály néven ismert anyag és a többi új típusú pszichoaktív szer fogyasztása különös veszélyekkel járhat. Különösen azért, mert kémiai összetételük – így az emberi szervezetre és pszichére gyakorolt hatásuk is – ismeretlen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!