Magyar Péter azt ígéri: újra országjárásra indulnak, és a legkisebb településre is el fognak jutni

2024. június 29. – 10:55

Másolás

Vágólapra másolva

„Az országjárásnak június 8-án csak az első része zárult le. Rövidesen újra útra kelünk és az országgyűlési választásokig eljutunk hazánk legkisebb településére is. Építünk egy közösséget és építünk egy új hazát” – írta ki szombaton a Facebookra Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke.

Magyar a három héttel ezelőtti, június nyolcadikai kampányzáró eseményükről posztolt egy videót, amiben azt ígérte: lépésről lépésre, tégláról téglára visszaveszik majd az országot. Ezen kívül arról is beszél, hogy egy demokratikus és élhető Magyarországot fognak építeni.

Magyar nemrég egy posztjában arról írt: az elmúlt napokban Orbán Brüsszelben, Gyurcsány Budapesten kezdett ámokfutásba, amiből szerinte „kiderült, hogy a TISZA Pártnak történelmi felelőssége van abban, hogy éljen az egyértelmű választói felhatalmazással és a szükséges munkát elvégezve, mielőbb készen álljon arra, hogy hazánkat visszavezesse az európai fősodorba és itthon olyan alternatívát kínáljon minden magyar ember számára, amellyel képesek leszünk visszavenni a hazánkat és békés, modern, európai és élhető Magyarországot építeni.”

Magyar Péter legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy ittas állapotban konfliktusba keveredett valakivel egy belvárosi szórakozóhelyen. Arról az esetről itt írtunk bővebben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!