Titokban hetedszer is megnősült Tasnádi Péter

2024. június 26. – 17:57

Másolás

Vágólapra másolva

Öt év után feleségül vette 29 évvel fiatalabb párját Tasnádi Péter vállalkozó, aki kisebb megszakításokkal korábban összesen 16 évet ült börtönben többek között önbíráskodás, súlyos testi sértés, zsarolás, lőfegyverrel visszaélés és bűnszervezetben elkövetett emberölés kísérlete miatt, írja a Blikk.

A 90-es évekből ismert vállalkozó, aki egy interjúban „a magyar keresztapának” nevezte magát, hetedszer házasodott meg, ezúttal titokban. Új felesége, Tasnádi Adrienn a TV2 Tények Plusz című műsorában azt mondta, amikor megismerte a most 74 éves vállalkozót, azt hitte, fizikusprofesszor.

„Meg voltam róla győződve, hogy a Tasnádi professzorral beszélgetek, aki a fizikakönyveket írta, de a Péter nem mondta, hogy nem ő az” – mondta az új feleség a kezdetekről. A nőnek végül a fia mesélte el, hogy pontosan kicsoda Tasnádi.

Tasnádi Péternek jelenleg is van egy folyamatban lévő ügye, ez most a szolnoki bíróság előtt van, erről maga Tasnádi számolt be szerdán a közösségi oldalán, miután két éve májusban önbíráskodás miatt emeltek vádat ellene.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!