A szeméremcsontja is eltört a Vígszínházban balesetet szenvedett színésznek

2024. június 26. – 15:10

Másolás

Vágólapra másolva

Jegercsik Csaba csuklóját és szeméremcsontját is eltörte, amikor a PS Produkció Vámpírok bálja c. előadása közben lezuhant 3,5 méter magasról június 21-én. Később fény derült arra is, hogy nem Jegercsik volt az első, aki megsérült a Vígszínház színpadán játszott darabban.

A színész a baleset óta kórházban van, egy csuklóműtéten már átesett. Szerdán az Indexnek beszélt jelenlegi állapotáról. Jegercsik elmondta, hogy a színházban zajló rendőrségi nyomozás lezárultáig nem szeretne nyilatkozni az incidenssel kapcsolatban, az újságírókat külön megkérte arra, hogy hagyják békében felépülni.

Az orvosok szerint a színművészt a napokban már kiengedhetik a kórházból, és megkezdheti a rehabilitációs kezeléseket, az azonban még kérdéses, hogy mikor állhat újra színpadra. A kórházban Savanyu Gergely, a Színházi Dolgozók Szakszervezetének elnöke is meglátogatja majd, akivel arról fognak beszélgetni, hogy hogyan tudná a testület segíteni a sérült színészt a gyógyulás hónapjaiban.

A PS Produkció Kft. külön Facebook-posztban osztotta meg, hogy vállalja a színművész teljes kártalanítását és a további segítségnyújtást a rehabilitációban.

Tavaly novemberben egy hasonló baleset kavart hatalmas port, amikor Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia egy 3 méteres zuhanás következtében súlyos sérüléseket szereztek a Nemzeti Színház Rómeó és Júlia című előadása közben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!