Magyar Péter szórakozóhelyes dulakodása: Dunába dobott telefon miatt is nyomoz a rendőrség

2024. június 24. – 15:15

Másolás

Vágólapra másolva

Egy Dunában talált telefonra terjed ki a rendőrség rongálás miatt indított nyomozása, amit azután indítottak, hogy Magyar Pétert a hétvégén kivezették egy budapesti szórakozóhelyről – írja a Budapesti Rendőr-főkapitányság közlése alapján az Index.

Azt a rendőrség már korábban is közölte, hogy az ügyben rongálás és garázdaság miatt nyomoz, azonban most árulták el, hogy a rongálás a telefonra vonatkozik.

Rövid háttér: egy, az Index által közölt, megvágott videó alapján Magyar Péter csütörtökön egy belvárosi szórakozóhelyen bulizott, ahol összeveszett valakivel, a biztonsági őrök vezették ki a nyakánál fogva, majd még az utcán is mondott valamit, amit nem lehet hallani.

A politikus péntek este azt írta a Facebookon, hogy a férfi korábban is követte őket, a célja pedig az volt, hogy „csapdába csalja”. Állítása szerint a férfi videózni kezdte, és megkérték, hogy ne tegye, de nem állította le a felvételt. Végül Magyar kikapta a kezéből a telefont, mire a férfi lökdösni kezdte. Az Index videóján maga a dulakodás nem látszik. A Tisza Párt alelnöke szerint a férfi még több mint 30 percig követte őket az utcán is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!