Videón, ahogy biztonságiak egy erősen Magyar Péterre hasonlító férfit vezetnek ki nyakánál fogva egy szórakozóhelyről

2024. június 22. – 09:33

Másolás

Vágólapra másolva

Videó került elő arról az estéről, amikor Magyar Péter egy budapesti belvárosi szórakozóhelyen bulizott fiatalokkal, és amikor – saját Facebook-bejegyzése szerint – „egy fideszes, fizetett provokátorral” dulakodás alakult ki. Az Index által összevágott videón az látszik, ahogy Magyar Péter bulizik, majd egy rá erősen emlékeztető férfit a nyakánál fogva visznek ki a biztonságiak. Az összevágott videó utolsó tizedmásodpercein a Tisza Párt alelnöke egy villamosmegállóban szól oda valakinek, de a felvétel olyan rövid és olyan messziről készült, hogy nem lehet megállapítani, mit.

Az esetről pénteken Magyar Péter is megszólalt Facebookon, azt írta: a férfi korábban is követte őket, a célja pedig az volt, hogy „csapdába csalja” Magyarékat. „A fiatalok a pultnál sorban rendelték az italokat, engem is meghívtak néhányra. Aztán váratlan dolog történt. A provokátor először a pult mellett állt, onnan kamerázott. Aztán közelebb jött, a fiatalok arcába kamerázott, vállalhatatlan trágárságokat kiabált felém, mindent elkövetett, hogy balhé legyen. Sajnos sikerrel járt” – írta Magyar.

„Hiába kértük, hogy hagyja abba, és a telefonjából törölje azokat a felvételeket, amiknek az elkészítéséhez sok fiatal nem járult hozzá, vagy legalább hagyja abba a filmezést. Miután a családomat és a gyerekeimet is a szájára vette, kikaptam a kezéből a telefont, aminek fizikai fenyegetés lett a következménye. Lökdösni kezdett, fizikailag fenyegetett engem és a velem szórakozókat” – mondta.

Maga a dulakodás az Indavideóra feltöltött felvételen sem látszik, és azt sem lehet százszázalékos pontossággal megállapítani a képkockák alapján, hogy a kivezetett férfi valóban Magyar Péter, hiszen a biztonsági őrök arcát kitakarták, ez pedig egyúttal takarja a férfi arcát is, de a buliban készült más felvételeket is megnézve erős az egyezés.

A Ripost már korábban is írta, hogy Magyart a biztonságiak a nyakánál fogva vezették ki a szórakozóhelyről. A lap azt írta, szemtanúk elmondása szerint a politikus nagy mennyiségű szeszes ital elfogyasztása után órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett, nőket zaklatott és belekötött azokba is, akik telefonnal próbálták rögzíteni botrányos viselkedését. Magyar szerint ebből semmi sem igaz.

A rendőrség a Telex kérdésére azt írta, garázdaság és rongálás gyanúja miatt indítottak nyomozást.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!