Nem tudom, mit gondol erről Orbán Viktor, az is lehet, hogy másképp gondolkodik róla magában, mint ahogy beszél róla, mert az csak a hergelésre szolgál

2024. június 22. – 18:34

Másolás

Vágólapra másolva

„Nagyon jó, hogy van Pride, bár a tavalyin a fellépők zenéje jobban tetszett” – vallotta meg Nikolett. A fiatal nő párjával jött ki, megkönnyebbülésnek érzi a Pride-ot, amely mutatja, hogy nincsenek egyedül. „Nem tudom, mit gondol erről Orbán Viktor, az is lehet, hogy másképp gondolkodik róla magában, mint ahogy beszél róla, mert az csak arra szolgál, hogy hergelje a saját politikai táborát. Persze, a politikában ezért mindegy is, hogy mit gondol valójában”.

Nikolett szerint az mindenképpen a Pride eredménye, hogy egyre kevesebb az ellentüntető, ezúttal csak pár embert látott plakátokkal a Hősök tere szélén, „valami volt a gyerekekről, meg az LMBTQ-agymosásról, de nem kiabáltak”. Nikolett szerint a kegyelmi ügy kényelmetlensége is szerepet jatszott abban, hogy most nagyon kevés volt az ellentüntető a kormány retorikája ellenére. „Talán, mert sokan azt látták, hogy egy dolog, amit mond a kormány, és egy másik, amit tesz, ezért most hiteltelennek tűnhet sok kormánypárti szemében is.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!