A Magyarországról induló Wizz Air-gépekre is lehet mostantól bérletet váltani

2024. június 11. – 14:48

Másolás

Vágólapra másolva

Az önmagát Európa leggyorsabban növekvő és legfenntarthatóbb légitársaságának nevező Wizz Air kedden jelentette be, hogy Magyarországon is elérhetővé teszi az előfizetés alapú szolgáltatását, a WIZZ MultiPasst. Lengyelországban, Romániában és Olaszországban már korábban bevezették. Ezzel az utazni vágyók egy teljes éven keresztül rögzített jegy- és poggyászáron utazhatnak Budapestről vagy Debrecenből.

A szolgáltatásban szerepeltetett útvonalakat havi rendszerességgel választhatják ki az előfizetők, akik rögzített áron juthatnak hozzá a jegyekhez és fix összegért adhatják fel poggyászaikat is. A havidíjért cserébe tudatosabban tervezhetnek kiadásaikkal, hiszen repülésük költségei nem függnek a szezonalitástól és az árak dinamikus alakulásától sem.

Egy oda-vissza repjegy 48890 forintba kerül, vagyis egy éves bérlet 600 ezer forintból kijön, feltéve, ha nem adunk fel poggyászt.

A légitársaság úgy kalkulál, hogy ezzel a konstrukcióval idén akár 30-40 százalékot is megtakaríthatnak a legnépszerűbb nyári úti célok jegyárából az utasok. A nyári főszezon mellett azoknak is sokat segíthet, akik rendszeresen repülnek Magyarországról.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!