Jön a prémium rendszerváltói előfizetés Magyar Péter pártjánál, 50 ezer támogatót keresnek

2024. június 7. – 19:42

Másolás

Vágólapra másolva

Váratlan bejelentést tett pénteken Magyar Péter a Facebook-oldalán, amelynek értelmében a Tisza Párt közösségi finanszírozást indít, és összesen 50 ezer rendszerváltó tagot keres, akiknek támogatásával együtt válthatná le a kormányt. Vagy ahogy a honlapon írják: „Fizess elő a rendszerváltásra, támogasd a változást!”

Az ide kattintva elérhető honlap pont úgy néz ki, mint bármelyik modern előfizetéses szolgáltatás oldala, van némi háttér, lehet böngészni a csomagok között, és az olyan kérdésekre is választ kaphat az ember, hogy miért van szükség a támogatásokra. A válasz az, hogy „a változás finanszírozása és a közösségi erőfeszítések támogatása érdekében”. Ha valaki előfizet, az kap egy tagsági kártyát is.

Magyar közölte, hogy mindenki a támogatásának kezdetétől számított 5 havonta léphet egy újabb szintre, és minél hosszabb ideig támogatja valaki a mozgalmat, annál több mindenre számíthat. Azt is hozzátette, hogy sem a külföldi, sem az állami finanszírozásban nem hisznek, a Tisza Párt programját és politikáját szerinte kizárólag a magyar emberek és hazánk érdeke fogja meghatározni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!