Fidesz: Hírlapi kacsa Szentkirályi Alexandra visszalépése

2024. május 27. – 18:53

Másolás

Vágólapra másolva

Szenkirályi Alexandra visszalépése egy hírlapi kacsa – írta a Telexnek a Fidesz Sajtóosztálya, amelyet azután kerestünk meg, hogy az ATV forrásaira hivatkozva hétfőn azt írta: legkésőbb a Békemenet napjára eldőlhet, visszaléptetik-e Szentkirályi Alexandrát.

Már régóta téma a közbeszédben, hogy Szentkirályi visszalépne a főpolgármesteri székért folyó küzdelemben Vitézy Dávid javára. Karácsony Gergely nemrég arról beszélt a Telexnek, hogy tudomása van egy olyan felvétel létezéséről, ami azt bizonyítja: mérik, hogy a korábbi kormányszóvivő, a Fidesz színeiben főpolgármester-jelöltként induló Szentkirályi Alexandra visszalépjen-e.

Az ATV is azt írta, valóban mérik, hogy visszalépjen-e Szentkirályi Vitézy Dávid javára, de azt is nézik, mi történik, ha Vitézy lép vissza.

„Ez egy hírlapi kacsa, ilyenekkel nem foglalkozunk. Helyette mindennap azon dolgozunk, hogy Karácsony Gergely és főnöke, Gyurcsány Ferenc végre távozzon a Városházáról, és Budapest egy új fejezetet nyithasson. A fővárost járva, emberekkel találkozva az a tapasztalatom, hogy a budapestiek változást akarnak. Ezért a változásért dolgozunk” – írta megkeresésünkre a Fidesz Sajtóosztálya.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!