A szülők kérésére áthelyezik a kormány háborús plakátját egy piliscsabai iskola bejárata mellől

2024. május 25. – 17:15

Másolás

Vágólapra másolva

Farkas András KDNP-s piliscsabai polgármester szombaton egy Facebook-posztban jelentette be, hogy jogszabályt nem sértett, több szülői megkeresés nyomán mégis áthelyezik a kormány háborús témájú választási plakátját, amely jelenleg az ottani Jókai Mór Általános Iskola kapujának közelében látható egy buszmegálló oldalán.

„Miután a képviselő-testület tagjainak véleménye egyezett a kérdésben, ma egyeztettem a plakáthelyeket kezelő céggel. Bár jogszabályt nem sért a plakát ezen a helyszínen, jövő hét folyamán áthelyezik a hirdetést” – írta Farkas.

A kormány háborús témájú választási plakátjai, amelyek nem is olyan burkoltan azt sugallják, hogy Magyar Péter, Soros György, Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc áll a háború mögött, akiktől csak a Fidesz védheti meg Magyarországot, már másoknál is kiverték a biztosítékot.

Zuglóban, a Mexikói úton annyira csúcsra járatták a háborús pszichózist, hogy a kisföldalatti végállomásának a tetején hét ilyen plakátot raktak ki egymás mellé, mire a Momentum aktivistái lecsapták a magas labdát, és „Elég az uszításból!” felirattal ragasztották át ezeket a plakátokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!