Vitézy szívesen dolgozna tovább Bardóczi Sándor fővárosi főtájépítésszel, ha úgy adódik

2024. május 24. – 09:30

Másolás

Vágólapra másolva

„Nagyon tisztelem Bardóczi Sanyi munkáját, aki a főtájépítész most a fővárosban, én is dogloznék vele tovább, ha úgy adódik. Szerintem az a stratégiai terv, amit a Népligetre az jó, az azzal számol, hogy élőbbé tenni a parkot” – mondta Vitézy Dávid, az LMP és a Vitézy Dáviddal Budapestért Egyesület főpolgármester-jelöltje a Népligetről a Facebookra feltöltött videójában. Vitézy szeretné élőbbé tenni a Népligetet, ami szerinte kevés pénzből is megoldható.

Vitézy szerdán hajnalban indult el, hogy 24 óra alatt bejárja a 23 budapesti kerületet tömegközlekedéssel, és minden kerületben megáll egy kicsit beszélgetni valakivel, aki kapcsolódik valamilyen módon a programja elemeihez. Ennek részeként állt meg a Népligetben is, és beszélt arról, hogyan látná szívesen a parkot. Vitézy budapesti kampánykörútjának néhány állomásán a Telex is ott volt, riportunkat itt olvashatja.

Vitézy korábban, a Hard Talk című beszélgető show-ban is megemlítette, hogy örülne, ha Bardóczi Sándorral és Erő Zoltán jelenlegi főépítésszel esetleg együtt tudna dolgozni később.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!