Az ATV listavezetői vitát szervez, miután Karácsony nem vállalta a főpolgármester-jelölti vitát

2024. május 16. – 13:45

Másolás

Vágólapra másolva

„Az ATV új vitát szervez, miután Karácsony Gergely megfutamodott a csatorna főpolgármester-jelölti vitájától tegnap. Most listavezetői vitát kezdeményeztek, arra tekintettel, hogy listás választás is lesz az új szabályok szerint a fővárosi közgyűlésben” – írja Facebook-oldalán Vitézy Dávid.

Karácsony Gergely kommunikációs igazgatója szerdán közölte a csatornával, hogy bár nagyra értékelik az ATV munkáját, Karácsony Gergely mégsem venne részt a főpolgármester-jelölti élő vitaműsorukban. A főpolgármester ezt azzal indokolta, hogy már igent mondott arra, hogy a Partizán vitaműsorában szerepeljen május 31-én, és nem tartaná szerencsésnek, ha több főpolgármester-jelölti vita is lenne.

Az LMP főpolgármester-jelöltje bejegyzésében azt írta, a listavezetői vitára az ATV rajta kívül meghívta Baranyi Krisztinát (MKKP), Donáth Annát (Momentum), Grundtner Andrást (Mi Hazánk), Karácsony Gergelyt (DK-MSZP-Párbeszéd), Magyar Pétert (Tisza Párt) és Szentkirályi Alexandrát (Fidesz). A vitát május 26-án tartanák.

Ha ön sem tudja már követni, hogy ki, mikor és milyen vitát tartana, és azon kik vennének, vagy nem vennének részt, ezt a grafikont ajánljuk figyelmébe.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!