Magyar Péter egy ideje csak hétvégente találkozik a gyerekeivel

2024. május 13. – 07:14

Másolás

Vágólapra másolva

Naponta akár hat települést is meglátogat Varga Judit volt igazságügyi miniszter korábbi férje, Magyar Péter, aki feleségétől történt válása után heti váltásban nevelte Varga Judittal három közös fiát. Ezt a beosztást az országjárás miatt nem tudja most tartani, hét közben leginkább telefonon tudnak beszélni. „Alaphelyzetben szinte mindennap találkozom a gyerekekkel, ám az országjárás óta csak hétvégente van erre lehetőség. Ám ilyenkor igyekszem minél több időt velük tölteni” – magyarázta a Blikknek a Diákhitel Központ Zrt. egykori vezetője.

A lap azt írja, hogy Varga Judit és Magyar beszélgetései viharos kapcsolatuk után most már kizárólag a gyerekekre koncentrálódnak; amikor beszélnek, a három fiú átadását egyeztetik.

„Nem szoktam politikáról beszélgetni a gyerekekkel. A két kisebbik fiam még túl fiatal ahhoz, hogy a politika szóba kerüljön, inkább a hétköznapi történésekről, a focimeccsekről beszélgetünk. A legnagyobb fiammal érinthetnénk komolyabb témákat, de vele most – úgy érzem – nem állunk egy politikai táborban” – mondta a lapnak Magyar, aki szerint legkésőbb néhány év múlva megtalálhatják a közös hangot fiával.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!