Balaton, kapunyitás, mi jó Kínának? – mindenféle meglepő kérdést is kapott Gulyás

2024. május 9. – 11:38

Másolás

Vágólapra másolva

Az Index valamiért olyasmiről kérdezte Gulyás Gergelyt, hogyha esetlegesen megnyitnák a kapukat a Tisza Párt előtt, akkor mi lesz: Gulyás erre meglepődve azt mondta, hogy ilyen terveik nincsenek. Hozzátette később: „a demokrácia velejárója, hogy új pártok is megjelennek a választásokon.” Arról is kérdezte az Index Gulyást, hogy mire számítanak a balatoni szezonnal kapcsolatban, amire Gulyás elmondta, hogy jól néznek ki a dolgok, rekordnyárra számítanak.

A HírTV ezután arról kérdezett, hogy bár tudjuk, a franciáknak és a magyaroknak miért jó Kína látogatása, de Kínának miért lehet jó? Gulyásnak erre is volt válasza: Kína a világ egészével akar számára előnyös üzleteket kötni. „Hogyan értékeli a kampányt és a Tisza Pártot Gulyás?” – kérdezte végül a HírTV, amire Gulyás elmondta, hogy „a mi célunk, hogy a kormány megmutassa, mit képvisel, mit ért el és mi várható”, míg a baloldali helyzetet „egy kényelmes székből nézik”.

Nyugat-Európa szabadságproblémákkal küzd Gulyás Gergely szerint, de Közép-Európa nem: „Nyugat-Európa rosszabb helyzetben van szabadságszempontból” – állította Gulyás Gergely a Magyar Hírlap azon kérdésére, miszerint az LMBTQ Nyugatról indul, és jön.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!