Túl van az életveszélyen a megkéselt bőnyi kislány

2024. április 29. – 19:44

Másolás

Vágólapra másolva

Túl van az életveszélyen az a lány, akit tanulótársa szúrt meg a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában hétfőn – írja az MTI. Ahogy korábban írtuk, hétfő reggel megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában. A szívtájékon szúrt kislányt mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Nagy Ágnes, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi helyettes vezetője hétfő délután azt közölte, a megsebesített kislányt megműtötték, állapota stabil, intenzív osztályon ápolják.

Maruzsa Zoltán, a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára egy más témában tartott szolnoki sajtótájékoztatón megerősítette, hogy a megszúrt lány állapotát stabilizálták az orvosok, túl van az életveszélyen. Az államtitkár szerint senki nem tud arról, hogy a történteknek előzményük lett volna. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja az esetet.

Korábban a Telex tudósítói is úgy értesültek, hogy a megszúrt kislány túl van az életveszélyen. Tudósítóink az osztálytársát megszúró hatodikos lány iskolatársaival és édesanyjával is beszéltek, aki azt mondta, gyermekének apjával jó ideje megromlott a kapcsolatuk, fel is jelentette a rendőrségen korábban, ahol eljárás indult. A helyszínen készült cikkünket itt olvashatják.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!