Elvégezte az elterelést a kábítószerügybe keveredett magyar énekesnő

2024. április 21. – 14:28

Másolás

Vágólapra másolva

Elvégezte az elterelést az a magyar énekesnő, aki ellen kábítószer-birtoklás miatt korábban rendőrségi eljárás indult, írja a Blikk. A meg nem nevezett énekesnőt 2022-ben bódult állapotban, rendőri kísérettel vitték kórházba angyalföldi otthonából. Később beismerte, hogy kábítószert fogyasztott, és vállalta az elterelésen való részvételt.

„A kérdezett ügyben tájékoztatjuk, hogy a gyanúsított az elterelést elvégezte és ennek tényét okirattal igazolta, azonban a pártfogó felügyeletének tartama 2024. május végén telik le, ezért az ügyében az érdemi ügyészségi döntés ezt követően hozható csak meg” – nyilatkozta a Blikknek dr. Rab Ferenc Levente főügyészségi ügyész. Az eljárás megszüntetéséhez és a vádemelés elkerüléséhez május végéig tartani kell a kapcsolatot pártfogójával.

Az ügynek további négy gyanúsítottja van. A Blikk információi szerint elképzelhető, hogy az énekesnő tett terhelő vallomást társai ellen, ezzel javítva a saját helyzetét. Így kerülhetett képbe több potenciális díler, akiket kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!