Pártfogót kapott és vállalta az elterelést a kábítószerügybe keveredett magyar énekesnő

2023. június 10. – 14:21

Másolás

Vágólapra másolva

Egy évre felfüggesztette az eljárást a Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség azzal a magyar énekesnővel szemben, akit 2022 őszén bódult állapotban, rendőri kísérettel vittek kórházba angyalföldi otthonából. Az énekesnőről tavasszal írta meg a sztorit szorosan követő 24.hu, hogy beismerte, kábítószert fogyasztott.

A lap most azt írja, hogy a többi négy gyanúsítottal szemben továbbra is zajlik a nyomozás. Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a lap megkeresésére azt válaszolta, hogy az énekesnő ügyét elkülönítették, a gyanúsított beismerte a kábítószer-birtoklás vétségének elkövetését, és vállalta az „elterelésen” való részvételt. Ez azt jelenti, hogy úgy nyilatkozott: részt kíván venni kábítószer-használatot kezelő ellátáson vagy megelőző-felvilágosító szolgáltatáson.

A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség erre a szándékra tekintettel döntött a pártfogó felügyelet elrendelés és az eljárás feltételes felfüggesztése mellett. Ezalatt az énekesnőnek legalább fél évig folyamatos, kábítószer-használatot kezelő ellátáson vagy megelőző-felvilágosító szolgáltatáson kell részt vennie, amely feltétel teljesítése a büntethetőség megszűnését eredményezi – mondta az ügyész a lapnak. A másik négy gyanúsított közül egy fő van letartóztatásban.

Az énekesnőről korábban azt írták, hogy lapinformációk szerint karján vágásokat, szervezetében pedig nagy mennyiségű kokaint találtak. A Blikk korábbi információi szerint elképzelhető, hogy az énekesnő tett terhelő vallomást társai ellen, ezzel javítva a saját helyzetét. Így kerülhetett képbe több potenciális díler, akiket kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!