Jaj, elnéztem a lehajtót, akkor én most itt visszatolatok – gondolta a sofőr az M0-s belső sávjában

2024. április 21. – 12:57

Másolás

Vágólapra másolva

Újabb horrorvideóval jelentkezett a Magyar Közút. Ezúttal azt örökítették meg a kamerák, ahogy egy BMW-s megáll az M0-s belső sávjában, majd tolatni kezd, hogy rá tudjon fordulni a lehajtóra. Szerencsére nem történt baleset a hajmeresztő manőver után, a BMW mögött érkező autók még időben lassítani tudtak.

„Kész csoda, hogy nem lett baleset. Az ilyen felvételek alapján elmondható: nem az a durva, hogy mennyi baleset van, hanem, hogy ”csak„ ennyi történik az utakon. Ha eltévesztenétek egy kihajtót, ne tolassatok, ne forgolódjatok a pályán, menjetek tovább, nem kell sokat menni a következő kihajtóig, ott pedig lesz lehetőséged biztonságosan újratervezni” – írta a videóhoz a Magyar Közút.

Tavaly decemberben a Budapesti Autósok nevű portál mutatott be egy nagyon hasonló esetet: akkor egy Opel Corsa sofőrje gondolta úgy az M3-as autópálya kellős közepén, hogy jó ötlet lesz visszatolatni a lehajtóhoz. A tolatós videó kapcsán érdemes elolvasni korábbi cikkünket a ráfutásos balesetekről, amelyekből szintén sokat rögzítenek a Magyar Közút kamerái.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!