Kocsis Máté Magyar Péterről: Egyik nap provokációi után jönnek a másik nap egyre agresszívabb hazugságai

2024. április 19. – 21:43

Másolás

Vágólapra másolva

Magyar Péter a mostani országjárásán a Telexnek azt állította, hogy a Mi Hazánk alelnöke, Dúró Dóra heti rendszerességgel egyeztet Kocsis Mátéval, a Fidesz frakcióvezetőjével. Dúró tagadta ezt, és pártja azt közölte, hogy a Mi Hazánk Mozgalom feljelenti rágalmazásért a párttal kapcsolatos kijelentései miatt Magyart. Az Atv.hu-nak Kocsis is reagált Magyar kijelentésére, nem fog feljelentést tenni.

„Dúró Dórával semmi dolgom, nem szoktunk egyeztetni. Ha jól emlékszem, nagyjából másfél éve szembejött a parlament egyik folyosóján, akkor annyit egyeztettem vele, hogy kezét csókolom. Előtte is legfeljebb csak ennyit” – mondta Kocsis.

A Fidesz frakcióvezetője Dúróval ellentétben nem jelenti fel Magyart. „Minek? Nevetséges az állítás is, és az előadója is” – mondta, és hozzátette, „egyik nap provokációi után jönnek a másik nap egyre agresszívabb hazugságai Magyar Pétertől, ami csak arra jó, hogy a dollármédia sokat foglalkozhasson vele. Ez az ő játéka, nem az ép elméjű embereké, és ennek kezeléséhez elsősorban nem bíróság kell szerintem, hanem egy másik intézmény.”

Kocsis azt mondta, hogy az elmúlt húsz évben háromszor vagy négyszer látta Magyart, de sosem beszéltek egymással, és a telefonszámát sem tudta soha.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!