Békés vármegyében kezdi országjárását Magyar Péter

2024. április 14. – 16:07

Másolás

Vágólapra másolva

Frissítés: Magyar Péter vasárnap este Facebook-oldalán azt írta: „Korrekció. A TISZA Párt és Talpra Magyarok Közössége országjáró túrája április 17-én kezdődik Békés megyében. Április 20-án délelőtt közös kerékpározásra hívjuk a budapestieket, délután pedig Pest megyei településekre látogatunk. Április 22-én pedig már Baranya megyébe érkezünk.” Az időpontokat cikkünkben is javítottuk.

Mint azt már korábban április 6-i nagygyűlésén bejelentette, Magyar Péter országjárásba kezd a közeljövőben. Azt ígérte, két hónap alatt bejárja az egész országot, még a kistelepüléseket is. A Facebook-oldalán végre közölte vasárnap, hogy mi lesz e turné első helyszíne:

Békés vármegye.

Április 17-én megy el a fideszes világot maga mögött hagyó, magát azzal szemben meghatározó politikus a délkeleti régióba, állítása szerint elmegy majd a legnagyobb és legkisebb településekre is. A részletes programmal később jelentkezik.

Április 20-án a terv szerint „Pest megyei és budapesti találkozásokkal folytatjuk”, majd 22-én héten Baranyába látogat csapatával. „Mindenkit várunk szeretettel, beszélgessünk a hazánk és Európa jövőjéről, a megoldandó problémákról és az új Magyarországról” – zárta posztját Magyar.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!