Törökgábor legyen a talpán, aki érti, mire gondolt Gulyás Gergely a kormányinfós végszavában

2024. április 11. – 14:12

Másolás

Vágólapra másolva

Egészen rejtélyesen zárta a csütörtöki kormányinfót Gulyás Gergely. A Miniszterelnökséget vezető minisztert csak a kormányinfó utolsó részében lehetett kérdezni a Magyar Péter-ügyről.

Itt megkérdezték tőle, hogy ő beszélt-e Orbán Viktorral erről az ügyről, változott-e a miniszterelnök bizalma az irányába, mire Gulyás így felelt:

Nem láttam jelét ennek. Most nem szeretnék elemzői pozícióba kerülni, de én úgy gondolom, hogy ami most történik, ahhoz nekem nincs közöm. Ha mégis, akkor még nagyon hálásak lesznek nekem. Jól jegyezze meg mindenki. Mondom még egyszer, ami ebben az esetben történt, ahhoz nekem nincs közöm. De ha mégis van, akkor még nagyon hálásak lesznek nekem.”

A miniszter nem magyarázta meg ennél jobban a kormányinfón, hogy mire gondol, az újságíróknak pedig nem volt több lehetősége kérdezni őt. Így aztán levélben tettük fel a kérdéseinket a Miniszterelnökségnek: mire gondolt itt Gulyás Gergely? A sajtófőnökén keresztül Orbán Viktortól is kértünk reakciót. Ha válaszolnak, természetesen beszámolunk róla. Megkérdeztük az ügy másik szereplőjét, Magyar Pétert is, aki erről röviden azt mondta: nem tudja, mire gondolt itt Gulyás Gergely.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!