A győri fürdő üzemeltetője durva trágárságokkal szidalmazza a várost egy kiszivárgott hangfelvételen

2024. április 10. – 10:06

Másolás

Vágólapra másolva

Nem csillapodnak a botrányok Győrben, most egy álprofilnak tűnő személy egy vélhetően megvágott hangfelvételt szivárogtatott ki egy Borkai-párti Facebook-csoportban, a Győri Bulváron, amin a győri fürdő üzemeltetője, Kovacsics Imre éppen káromkodva kirúgja a Rába Quelle győri menedzsmentjét – az esetet az ugytudjuk.hu írta meg.

„Ez a város egy akkora f*sz város lett, hogy sajnálom, hogy az életemben volt valamikor közöm Győrhöz. (...) Azon gondolkodtam, hogy visszaadom a fürdőt, csináljanak azt, amit akarnak vele. Nyilván az önkormányzat nem tehet mást, minthogy kiír egy új pályázatot az üzemeltetésre”

– kezdte Kovacsovics a kiszivárogtatott felvételen.

Ezután hozzátette, hogy 2027-ig lett volna szerződése, de az új szerződést a Közbeszerzési Hatóság eltörölte, Kovacsics szerint a „f*szkalap Borkai, f*szkalap Hajtó, f*szkalap Bárány István” miatt, akiket ha már nem lesz függő helyzetben Győrtől, akkor megfelelő módon tud majd „nyírni”.

Szerinte nem sikerült csapatot építeni a fürdőben, és hét hónapja veszteségesen működnek, amiben ő is hibás: „Száz forintot nem bírunk emelni hülye embereknek, akik ide bejönnek, nekünk meg 130, 140 százalékkal növekednek az üzemeltetési díjaink.”

A hangfelvételen arról is beszél, hogy a nyitó ünnepség előtt egy nappal derült ki, hogy majdnem nem tudnak kinyitni, és azóta is sok a műszaki hiba. „Nem igaz, hogy 22 milliárdért nem lehet összerakni egy jó műszaki tartalmú létesítményt” – mondta Kovacsics. Azt mondta, ő nem győri, hanem kapuvári, és le fogja tagadni, hogy valaha volt köze ehhez.

Az újrapályázásáról is szó esett a felvétel végén, amire az volt a reakciója, hogy

„Ki a faszom fog ebbe a geci kibaszott kurva retkes városba bejönni? Még a lábamat se törlöm bele.”

A cikk címében eredetileg egy Kovacsics Imrétől származó, a hagfelvételből vett idézet szerepelt, ezt utólag megváltoztattuk.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!