Dézsi Csaba András felesége tagadja, hogy férje valaha is bántalmazta volna

2024. április 7. – 15:33

Másolás

Vágólapra másolva

„Csaba soha nem emelt még rám kezet, nincs sem fizikai, sem verbális erőszak a családunkban” – írta az Indexnek Dézsiné Szentes Veronika, Dézsi Csaba András győri polgármester felesége. Nyilatkozatában arra reagált, hogy Hajtó Péter korábban fideszes, majd miután a pártból kizárták, független győri képviselő azt állítja, hogy Dézsi Csaba András kapcsolati erőszakot követett el felesége ellen.

Borkai Zsolt korábbi polgármester nemrég azt mondta, hogy egy 2022-es eseményen látta, hogy „Dézsi megüt valakit”, és szemtanúk szerint a polgármester megpróbálta kitessékelni feleségét az eseményről, majd miután a nő nem akart beszállni az autóba, sofőrjével ketten próbálták meg rábírni. Hajtó szerint Dézsi ráncigálta a feleségét, és bele is térdelt. Ezt egy poligráfos vizsgálat során is állította.

Dézsi korábban beszélt már az esetről, de egészen más megvilágításban. Röviden: a felesége rosszul lett, ezért kellett kivinni az autóba. Dézsiné Szentes Veronika nyilatkozatában azt írta, hogy 2022 nehéz év volt számára, mert a lánya terhes volt, mikor nyirokmirigyrákot diagnosztizáltak nála. A polgármester feleségét hét éve rosszindulatú hasnyálmirigy-daganat miatt műtötték.

Az unokájuk rendben megszületett, de a lányuk orvosi ellátásra szorult. Azt írta, hogy a 2022-es esemény során rosszul lett, valószínűleg leeshetett a vércukra. Mikor az autóban kapott cukrot, lassan jobban lett. Mikor hazaértek, az unokájuk rosszul lett, Dézsi kórházba is vitte.

Dézsiné Szentes Veronika szerint Hajtó akkoriban igyekezett a polgármester és felesége bizalmába férkőzni, ezért Dézsi és felesége is írt Hajtónak.

„A kislányt három napig bent is tartották. A férjem még onnan a kórházból küldött egy fotót a vizsgálóágyon fekvő babáról Hajtó Péternek, aki szintén hivatalos volt a fentebb említett születésnapra. A fotó mellett üzenetben kérte, hogy a helyzetre való tekintettel mentse ki a többiek előtt, hiszen nemcsak az én rosszullétem, hanem a kis unokánk rosszulléte miatt is el kellett jönnünk. Én is váltottam néhány elkeseredett üzenetet Péterrel”

– írta.

Kijelenti, hogy férje soha nem bántalmazta, sem fizikailag, sem verbálisan, ezért fel is jelentették Hajtót. Dézsi Csaba András vasárnap egy podcastban is beszélt az esetről, amit a Facebookon osztott meg követőivel.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!