Alig jött le Magyar Péter színpadáról, a DK már be is perelné Szigetszentmiklós polgármesterét

2024. április 6. – 16:51

Másolás

Vágólapra másolva

„Magyar Péter színpadán tett hazugságai miatt bepereljük Szigetszentmiklós Fidesz-kollaboráns polgármesterét” – írja közleményében a DK.

Nagy 2019-ben az összellenzék és a Márki-Zay Péter-féle Mindenki Magyarországa Mozgalom támogatásával nyert, most már inkább az ellenzéknek szólt be, a szigetszentmiklósi képviselőktől kezdve egészen Gyurcsány Ferencig.

Nagy János a Kossuth téren – Fotó: Huszti István / Telex
Nagy János a Kossuth téren – Fotó: Huszti István / Telex

Többek között utalt Jószai Attila volt DK-s képviselőre is, akit ő menesztett az alpolgármesteri pozícióból. Menesztése viszont viszont jogszerűtlen volt, de aztán Jószai maga mondott le, állítása szerint azért, mert szerinte Nagy a választási programjukkal ellentétes döntéseket hozott, például vele személyes kapcsolatot fenntartó cégeket juttatott előnyökhöz.

Nagy János azt mondta a tüntetésen, hogy Jószai Attila gyakran látogatja meg Kövér Lászlót helyi házában. A DK szerint viszont Jószai nemhogy nem járt Kövér Lászlónál, de nem is beszélt vele soha.

„A Demokratikus Koalíció hazugságai miatt beperli Nagy Jánost, Szigetszentmiklós Fidesz-kollaboráns polgármesterét. Nem véletlenül állított vele szemben ellenjelöltet a DK és a Momentum is Szigetszentmiklóson, hiszen Nagy János – ‘ellenzéki’ polgármesterként – a fideszes képviselőkkel szavaztatta meg hatmilliós jutalmát, Jószai Attila tiltakozása ellenére” – olvasható a DK közleményében.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!