Ideiglenes szállásadóját ölte meg a gyanú szerint a Józsefvárosban elfogott férfi

2024. március 22. – 16:48

Másolás

Vágólapra másolva

A BRFK Életvédelmi Osztálya kihallgatását követően őrizetbe vette B. Ferencet, akit a nyomozók azzal gyanúsítanak, hogy 2024. március 20-án reggel megölt egy férfit Budapest VIII. kerületében, egy Korányi utcai lakásban – írja a police.hu

Ahogy arról korábban írtunk, a nyomozók március 21-én kora délután a Kőbányai úton fogták el a 30 éves férfit, a rendőrség azóta közzétette az elfogásról készült videót is.

A nyomozás eddigi adatai szerint a későbbi áldozat és egy ismerőse március 19-én este, az utcán találkoztak. A beszélgetés során az ismerős elpanaszolta, hogy nincs hol aludnia, ezért a férfi felajánlotta neki, hogy töltse nála az éjszakát. Ekkor került szóba B. Ferenc, akiről az ismerős azt állította, hogy neki sincs szálláshelye, de „jó arc”, így a tulajdonos megengedte, hogy ő is a lakásban aludjon. Reggelre azonban a gyanú szerint B. Ferenc megölte ideiglenes szállásadóját, a rendőrséget a halálesetről az elhunyt ismerőse értesítette.

A nyomozók B. Ferencet emberölés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi érdemi vallomást nem tett, a gyanúsítás ellen panasszal élt. B. Ferencet kihallgatását követően a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

A 30 éves B. Ferenc nemrég szabadult a börtönből a 24.hu információi alapján. A lap értesülései szerint a férfi csalás miatt ült, és pár nappal a gyilkosság előtt engedték csak ki a börtönből.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!