Magyar Péter megüzente Rogánéknak, hogy ne küldjék oda a tüntetésére a szervezett huligánjaikat

2024. március 13. – 10:43

Másolás

Vágólapra másolva

Sms-t küldött a március 15-i rendezvénye kapcsán Rogán Antalnak és Kubatov Gábornak Magyar Péter, amelyben arra szólította fel őket, hogy „tartózkodjanak a jól bevált módszereiktől”. Magyar a Facebook-oldalára is posztolta az elküldött üzenet tartalmát. Ebben azt írta:

„Tisztelettel kérlek és egyben határozottan felszólítalak Benneteket az ország nyilvánossága előtt, hogy tartózkodjatok a jól bevált módszereitektől. Ne próbáljátok se a szolgálatok útján, se szervezett huligánok segítségével megzavarni vagy provokálni a több tízezer ünneplő honfitársunkat! Ismerünk Benneteket, ismerjük a módszereiteket, nyilvános csoportokban már most láthatóak az előkészületeitek, amelyekről természetesen tájékoztatjuk a rendőrséget és a rendezvény biztosításáért felelős biztonsági céget.”

Magyar azt írja, pontosan tudja, hogy Rogánék célja az, hogy „a hazai propagandasajtótok az esetleges rendbontásokról tudjon »tudósítani« a rendezvény valós tartalma és üzenete helyett”.

„Ha bármilyen provokáció történik a rendezvényünkön, mindenki számára világos lesz, hogy ti vagytok a felbujtók vagy a megrendelők” – írta.

Magyar Péter március 15-én 15:00 órára az Andrássy útra, a Bajcsy-Zsilinszky út és az Operaház közötti részre szervez demonstrációt.

Magyar a Telexnek adott videóinterjújában beszélt arról, hogy sokan győzködik, lépjen be a politikába.

Néhány erős idézetet az interjúból ebben a cikkünkben szöveges formában is elolvashatnak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!