Kubatov Tordainak: Jöjjön ki ide a B középbe, és dumcsizzák meg az ultrákkal ezt a kis problémát

2024. március 7. – 12:26

Másolás

Vágólapra másolva

Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke is beszállt a Tordai Bence és a Fradi ultrái között folyó üzengetésbe – írja a 444.

Tordai a múlt keddi parlamenti felszólalásában védelmébe vette Fekete-Győr Andrást, a Momentum képviselőjét, akit másodfokon egy év börtönbüntetésre ítéltek, két év próbaidőre felfüggesztve, mert több füstgyertyát is bedobott a rendőrsorfal elé 2018 decemberében a túlóratörvény elleni tüntetésen. „A maguk fociultráit egytől egyig életfogytiglanra kellene lecsukniuk, hogyha azt gondolják, hogy a pirotechnikai eszközök használata egy ennyire veszélyes dolog” – mondta Tordai.

A Párbeszéd politikusának megjegyzését magukra vették a Ferencváros ultrái, akik múlt vasárnap a Kecskemét elleni meccsen egy külön molinóval üzentek Tordainak, amin az állt: „Te semmirekellő szarházi! Nekünk életfogytig tartó szenvedély! Neked életfogytig tartó kínszenvedést”.

Erre reagálva hétfőn Tordai Bence osztott meg egy posztot, ami alá azt kommentelte: „És még ők beszélnek »erőszakos baloldalról«. LOL!”

Az oda-vissza üzengetésbe szerdán szállt be a Fidesz pártigazgatója és a Ferencvárosi Torna Club elnöke, Kubatov Gábor, aki egy, a Facebookra is feltöltött videóban egy „Kezdődik a pokoli színjáték” feliratú molinó előtt állva azt üzente az ellenzéki politikusnak, hogy:

„jöjjön ki ide a B középbe, és dumcsizzák meg az ultrákkal ezt a kis problémát. Ha már úgyis párbeszéd...”

Kubatov a videóban azt is bemutatta, hol tudja majd lerakni a bicóját vagy rollerét Tordai, hol tud majd regisztrálni, és hol léphet be a B középbe.

Majd jó szórakozást kívánt mindenkinek.

Tordai Bence egyelőre nem reagált a meghívásra.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!