Villogóval közlekedő mentőbe szaladt bele egy autó a XVIII. kerületben

2024. március 3. – 12:05

Másolás

Vágólapra másolva

Nagyobb baleset történt vasárnap délelőtt fél tíz körül a XVIII. kerületben, az Üllői út és a Lakatos utca kereszteződésénél, ahol olvasónk szerint feltehetően egy, az Üllői útra balról rákanyarodni próbáló autó beleszaladt egy megkülönböztető jelzéssel érkező mentőautóba.

Olvasónk azt írta, hogy a mentőautó egészen az ott lévő OTP épülete utánig, azaz több tíz méternyire sodródott az ütközéstől, és fel is borult. Térképen ide kattintva látható, hogy pontosan hol történt a baleset. Azt is hozzátette, hogy a helyszínre mentők és rendőrök is érkeztek. A képek alapján a balesetet szenvedett mentőautót trélerrel kellett elszállítani, a vétkes autó eleje pedig teljesen összetört.

Az Országos Mentőszolgálat megkeresésünkre válaszolva azt írta, hogy a mentőegység egy beteggel haladt a kórház felé, amikor az autóval ütközött. Győrfi Pál kommunikációs vezető hozzátette, hogy a beteget, a személyautó vezetőjét és a mentőszemélyzet két tagját bevitték a balesetire, de az állapotukról nem adtak tájékoztatást.

A rendőrség a balesetről azt írta, mindkét sofőrt megszondáztatták, ami alapján alkoholt egyik jármű vezetője sem fogyasztott. A BRFK szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.

Fotó: Olvasónk Fotó: Olvasónk
Fotó: Olvasónk

A megjelenés után frissítettük a cikket a mentőszolgálat és a rendőrség válaszával.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!