Bencsik András szerint a pedofilügy műbalhé

2024. február 26. – 07:37

Másolás

Vágólapra másolva

Gyurcsány Ferenc szombati évértékelője is szóba került a Hír TV Sajtóklub című műsorában vasárnap. Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője a beszédet úgy értékelte, Gyurcsány

„tulajdonképpen újfent meghirdette a szuperbaloldali összefogást, és annak érdekében használta fel ezt az egész pedofil balhét, műbalhét – mert ez egy műbalhé –, hogy ha nagyon-nagyon veszélyes ellenség támad meg minket, akkor félretesszük a különbséget, hogy összefoghassunk”.

Bencsik ezután azt mondta, reméli, hogy ezt már nem veszik be olyan sokan – írja a Népszava.

Bencsik szerint „mi elkövettünk egy kommunikációs hibát, mert egy jó szándékú, de szerencsétlen hiba folytán ellenünk fordították, amiben a legerősebbek vagyunk, a gyermekvédelemben, mindmáig”. Gyurcsány pedig erre a „kommunikációs hibára” tett fel most mindent.

A Demokrata főszerkesztője egyébként már Orbán Viktor évértékelője után is kifejtette véleményét a kegyelmi ügyről a Sajtóklubban, akkor azt mondta: „Egy buta hiba miatt a padlón találtuk magunkat, az ellenfél rögtön ránk vetette magát.” A tartalomgyártók által szervezett tüntetésről pedig az volt a véleménye, hogy „Arany Jánost szeretném idézni: vérszagra gyűlt az éji vad. Megérezték, hogy itt a lehetőség, hátha le lehet minket teríteni. Tévedtek.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!