Szabó Tímea: Orbán Viktor a pedofilvédő maffia keresztapja

2024. február 25. – 15:50

Másolás

Vágólapra másolva

A Párbeszéd ügyvezető társelnöke, Szabó Tímea volt a következő felszólaló. Azt mondta, a „Fidesz kegyelmi szégyene után végleg világossá vált: ma Magyarországon a szabadságot Orbán Viktor és az ő pedofilhálózata veszélyezteti. Ma Orbán Viktor az, aki köztörvényes bűnözőket hoz ki a börtönből. Szégyellje magát a pedofilmosdató Fidesz és Orbán Viktor”.

Fotó: Melegh Noémi Napsugár / Telex
Fotó: Melegh Noémi Napsugár / Telex

Szabó szerint az Orbán-rendszer „gyomorforgató”, mert abban bocsánat jár a pedofíliáért. A miniszterelnök hibaként hivatkozott a kegyelmi ügyre, Szabó viszont nem érti, miért kap Novák bukott államfőként és ezért a hibáért élete végéig milliós járadékot.

A politikus szerint a volt bicskei igazgató, V. János és a volt igazgatóhelyettes, K. Endre „nem homokszemek a gépezetben, hanem szerves alkatrészei a gépezetnek. Már ha ennyi alkatrészről kiderül, hogy selejtes, akkor az egész gépezet selejtes. Ha ennyi emberről kiderül, hogy bűnös, akkor az egész rendszer bűnös, tetején a miniszterelnökkel. Az igazi felelős Orbán Viktor”, aki „a pedofilvédő maffia keresztapja”, és aki „kapaszkodik a miniszterelnöki szék karfájába”. Hiszen szerinte nem Soros György vagy Brüsszel adott kegyelmet, hanem a Fidesz.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!