Dobrev Klára: A fideszes pedofilhálózat a fejétől bűzlik, élén Orbán Viktor áll

2024. február 25. – 15:30

Másolás

Vágólapra másolva

Az első felszóló a DK EP-képviselője, Dobrev Klára volt, aki a „gyermeki szemek csillogásáról” kezdett el beszélni. A képviselő szerint „minden normális felnőtt érzi a felelősséget, amikor belenéz ezekbe a szemekbe”. Mellettük vannak a „szörnyek, akik pontosan ismerik a gyermeki lélek bizalmi, csodáló tulajdonságát”, majd azokról az intézményvezetőkről kezdett el beszélni, akik „pontosan tudják, hogy tönkretesznek ártatlan gyerekeket, csak azért, hogy kielégítsék perverz vágyaikat”.

Dobrev szerint a bicskei gyerekotthon lakóit senki sem védte meg, „éveken keresztül rémálom volt az életük”, a hatalom pedig „az undorító mocskos pedofilok oldalán állt, nem a gyerekeket védte, hanem a saját hatalmát”. A politikus szerint egy egész hálózat dolgozott azon, hogy a bűnök titkok maradjanak, és a gyerekek éveken keresztül szenvedjenek. Itt „az egész orbáni fideszes pedofilhálózatról” beszélt.

Fotó: Melegh Noémi Napsugár / Telex
Fotó: Melegh Noémi Napsugár / Telex

Dobrev szerint az egyik ilyen tag a hálózatból férlenézett, fiókba rejtette, mi történik az otthonban, a második javasolt egy kitüntetést, a harmadik büszkén átnyújtotta azt, a negyedik a kegyelemért lobbizott, az ötödik azt megadta, és vannak még többen. „A pedofilhálózat feje öntelt módon hátradőlve egy dologgal foglalkozik: nehogy a hatalmát ez picit is megkarcolja. A fideszes pedofilhálózat a fejétől bűzlik. Ennek a hálózatnak a végén Orbán Viktor áll” – mondta Dobrev, mire a tömeg azt kezdte skandálni, „Orbán, takarodj!”. Erre Dobrev úgy reagált nekik: „Még eljutunk oda is”.

A politikus szerint 2010 óta a kormánynak száz esélye is volt, hogy a gyerekek oldalára álljon, „de ők minden alkalommal a pedofil kéjencek, szörnyek oldalára álltak. Ha az ő kutyájuk kölyke, akkor lehet pedofil gazember, akkor is megmentik. Mi ebből a hatalomból nem kérünk”. Majd arról beszélt, hiába módosítják a gyerekvédelminek nevezett törvényt, a hatalmasok úgy gondolják, rájuk nem vonatkozik semmilyen törvény. „Itt Orbánnak és rendszerének kell mennie, különben marad a pedofilhálózat”. A tömeg erre azt kezdte el skandálni, hogy „mocskos Fidesz”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!