60 centis késsel támadt a rendőrökre egy férfi, Molotov-koktéllal fenyegette őket

2024. február 17. – 09:02

Másolás

Vágólapra másolva

Február 14-én szerdán a nagyatádi rendőrök kiautóztak egy egy iharosberényi férfihoz, hogy személyesen adjanak át neki egy ügyészségi idézést. A rendőrök hatkor értek a házához, és közölték a férfival, hogy át fogják kutatni.

Amikor a odaértek, a férfi könnyfakasztó sprével fújt feléjük, majd magához vett egy 60 centiméteres pengehosszúságú bozótvágó kést, és fenyegetni kezdte a rendőröket, majd rájuk támadt. A kést a feje fölé tartva azt követelte, hogy a rendőrök húzzanak el az udvarából.

A rendőrök többször felszólították, hogy tegye le a bozótvágó kést és működjön együtt velük, de ő ennek nem engedelmeskedett. Mivel hajthatatlan volt, és továbbra is a 60 centis késsel hadonászott, a rendőrök két figyelmeztető lövést adtak le.

A férfi ezután visszament a házba, majd kijött, és azzal fenyegette a rendőröket, hogy Molotov-koktélt készít, és fel fogja robbantani őket. A rendőrök ekkor már a Terrorelhárítási Központot hívták volna ki, de a férfi végül ellenállás nélkül megadta magát. Őrizetbe vették és indítványozták a letartóztatását.

Az ámokfutásáról készült videót itt lehet megnézni:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!