Rendőrök adtak le figyelmeztető lövést Iharosberényben, a gyanúsítottnál nem is volt fegyver

2024. február 14. – 15:27

Másolás

Vágólapra másolva

Frissítés – 16:45:

Intézkedés közben rendőrök figyelmeztetőlövést adtak le Iharosberényben – írja a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) szóvivője az MTI-nek. A KNYF közleménye alapján „6 órára tervezett kutatás kezdetén a férfi rátámadt a – Nagyatádi Rendőrkapitányság állományába tartozó – nyomozási cselekmény biztosítása céljából jelenlévő rendőrökre”. A rendőrök többszöri felszólítás után adtak le két figyelmeztető lövést. Az eset során senki sem sérült meg.

Korábban szintén az MTI értesülése alapján azt írtuk, hogy lövöldözés történt, egy ember robbantással fenyegetőzött szerdán a Somogy vármegyei Iharosberényben. Most a KNYF szóvivője közölte, hogy annál, akivel szemben a rendőrök intézkedtek, nem volt lőfegyver. Az eset során senki sem sérült meg.

A KNYF szerint az ügyben a Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt rendelt el nyomozást.

A Sonline hírportál azt írta, hogy rendőrök szerdán reggel lezárták a község egy részét, hogy egy férfival szemben intézkedjenek, de ő szembeszállt az egyenruhásokkal.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!