Azahriah: Könnyekkel küszködve figyeltem, mi a fene ez, egészen más volt, mint bármi, amit valaha megéltem

2024. február 17. – 09:35

Másolás

Vágólapra másolva

„Végigkövettem figyelemmel minden egyes másodpercét a megmozdulásnak. Végtelen büszkeség és hála töltött el végig. Zsolti, Edina beszédénél könnyekkel küszködve figyeltem, hogy mi a fene ez, meg mi ez a rengeteg ember. Egészen más volt ez, mint eddig bármi, amit valaha megéltem. Sok év alatt az egyik legszentebb, legtisztább megmozdulás volt. Örülök, hogy részese lehettem” – írja Instagram-sztorijában Azahriah a péntek esti tüntetésről. Hozzáteszi:

„Sok mindent tapasztalok jelen pillanatban is ott, ahol most vagyok, életre szóló, meghatározó élményeket. Ezzel párhuzamosan látni azt, ami az egész életemre kihatással lesz. Beszéltem, elmondtam, mi a baj, jó bemelegítő ahhoz, hogy megalapozza azt, ahogy az országomhoz és az abban élő, segítségre szoruló emberekhez fogok hozzáállni az elkövetkezendő években. Köszönöm nektek, és büszke vagyok mindenkire, aki itt volt, facebookos kanapéhuszárkodás vagy az utcán folyó vandalizmus helyett korrekt arcok, akik megmutatták a békés tüntetés és a civil, polgári hatalom erejét. Tegnap többet értünk el, mint bármilyen ellenzéki kapálózás az elmúlt évtizedekben.”

Péntek este több tízezren tüntettek a Hősök terén a gyermekvédelem áldozatául eső gyerekek mellett. A tüntetést youtuberek szervezték, közülük többek között Pottyondy Edina, Tapasztó Orsi és Osváth Zsolt is beszédet mondott.

Videóüzenetben jelentkezett be Baukó Attila, Azahriah, aki szerint „teljesen új szint az, hogy pedofil arcoknak falaznak, de a legparább az az, hogy ez nem egy ismeretlen sztori”.

A videóüzenete teljes szövegét itt lehet elolvasni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!